Wandelen voor water

Wandelen voor Water Apeldoorn is uitgegroeid tot een begrip. In de zelfde week in maart lopen in heel Nederland ruim 20.000 kinderen uit groepen 7 en 8 voor schoon water in derdewereldlanden. Apeldoorn is nog altijd de stad met de meeste deelnemende scholen en de hoogste opbrengst! Daarom gaan wij ermee door, maar we zijn natuurlijk afhankelijk van voldoende deelname. Graag nodigen wij alle Apeldoornse scholen uit om op vrijdag 24 maart 2017 mee te doen aan Wandelen voor Water Apeldoorn.

De volgende 17 Apeldoornse scholen doen al mee: OBS De Eendracht, PCBS De Fakkel, PCBS De Touwladder, PCBS De Gong Matendonk, PCBS De Gong Matengaarde, PCBS Passe Partout,  PCBS De Korenaar, OBS De Reiziger, PCBS De Sjofar, PCBS De Ploeg, PCBS Prinses Juliana, PCBS Shalom, Vrije school De Vijfster, PCBS De Bouwhof, OBS Spitsbergen, KBS Antonius in de Vecht en KBS Sint Victor.

De organisatie van het evenement is in handen van Rotary Apeldoorn ’t Loo, maar dit is alleen mogelijk door een brede samenwerking met de Gemeente Apeldoorn, het Waterschap Vallei en Veluwe, Politie NO Gelderland, meerdere Apeldoornse scholen, bedrijven die willen sponsoren en wijken en winkels waar de kinderen voorbij zullen lopen.

In 2016 bracht deze actie maar liefst € 25348 op!

Zie website: http://www.rotary-apeldoorn-t-loo.nl/informatie/186/wandelen-voor-water-2016

WvW 4 WvW 3 WvW 2 WvW 1