Activiteiten

ISA gaat door op de ingeslagen weg van coördinatie van clubactiviteiten, niet om te betuttelen, maar om clubs zo veel mogelijk gelegenheid te geven hun eigen projecten te realiseren. Door het organiseren van een driejaarlijkse feestelijke bijeenkomst voor leden van alle aangesloten clubs waar de ISA trofee voor het meest aansprekende clubproject wordt uitgereikt. Verder wil ISA de gezamenlijke bijdrage van de aangesloten serviceclubs aan het jaarlijkse NL Doet van het Oranjefonds stimuleren en wanneer de gelegenheid zich voordoet, een gezamenlijk project voor een goed doel in Apeldoorn organiseren.

Kijk voor Plannen en Projecten op de  ISA evenementenkalender 2018

Geslaagde Drakenbootrace 2018 ISA team

Zondag 24 juni 2018 heeft een ISA team meegedaan aan de jaarlijkse Drakenbootrace op het Apeldoorns Kanaal. Het was een groot succes, met volle inzet, enthousiasme en volharding van alle 16 peddelaars, fel aangespoord door trommelaar en team captain Flip Kips. In de eerste twee races moest het team nog enigszins het goede ritme vinden maar in de derde en laatste race ging het crescendo en werden we maar nipt verslagen (fotofinish). Het ISA team bestond uit leden van Inner Wheel Apeldoorn, Kiwanis Apeldoorn, Rotary Apeldoorn ’t Loo, Rotary Apeldoorn Noord en Soroptimisten Apeldoorn Sorgeloos. Iedereen vond het een prachtig evenement en een mooi gezamenlijk feestje van Apeldoornse service clubs. Voor herhaling vatbaar, dus het idee is dat er in 2019 weer een ISA boot mee zal doen.

Op 9 maart 2018 heeft ISA weer een bijdrage geleverd aan NL Doet. Hier onder staan de eerste foto’s: de Kiwanis Apeldoorn en Rotaract bezig met het opknappen van de speeltuin Kindervreugd,  de Soroptimisten Apeldoorn Sorgeloos actief op de Stadsakkers, Soroptimisten Apeldoorn druk in Malkenschoten en Rotaryclub Apeldoorn Sprengen bezig met rolstoelduwen. Lions Club Appelthorn in de weer op de kinderboerderij De Maten. Klik op de foto’s om die op ware grootte te zien.

logo

ISA heeft op 26 juni 2016meegedaan aan de race met een team samengesteld uit leden van verschillende serviceclubs. Het was niet alleen een gezellig evenement, maar ISA leverde ook een prestatie: 20e van de 60 deelnemende teams!
Bij de Drakenbootrace 2017 moest ISA helaas ontbreken, maar in 2018 doen we zeker weer mee.

Klik op onderstaande afbeeldingen om die op ware grootte te zien.

 

 

Verschillende bij ISA aangesloten clubs hebben meegedaan op 11 maart 2017, maar er zijn helaas geen foto’s beschikbaar.

NL Doet 2016 opknappen Hapskamp door Kiwanis Apeldoorn

Klik op onderstaande afbeeldingen om die op ware grootte te zien

 

 

NL Doet 2015 werkmansborrrel     OLYMPUS DIGITAL CAMERA

NL Doet 2015 Rotary Apeldoorn Sprengen opknappen scouting clubhuis

OLYMPUS DIGITAL CAMERA IMG_6948 IMG_6947

Rotary Apeldoorn Sprengen aanleggen moestuin